Op deze pagina ontdekt u de vele mogelijkheden die Bowlmaster iedereen geeft om goedkoop te bowlen , met de laagste tarieven van het Brusselse ... waarop u nog kunt besparen . Omdat wij altijd de beste verhouding prijs/kwaliteit nastreven , is Bowlmaster al sinds 25 jaar een leader in de bowling.

Profiteer van een van onze vele promoties en reserveer snel op 02 465 05 10

- 18 jaar

 

Jongerentickets

Als je onder de 18 bent , kunt je elke namiddag met het J-Ticket  3 spellen spelen ( schoenen inbegrepen ) en een gratis frisdrank krijgen voor maar 8,00 € in de week en 12,00 € in het weekend en op feestdagen. De ideale formule om met je vrienden te amuseren zonder je blauw te betalen .

Je moet het J-Ticket vragen en betalen voor je begint te spelen . Het drankje ( een frisdrank ter waarde van 2,10 € ) wordt alleen tijdens het spel geserveerd .

 

Verjaardag - 12 jaar

Zie de rubriek verjaardag , www.bowlmaster.net/bowling-brussel-verjaardag.php

 

Voor iedereen

 

Maandag en Donderdag

Eén enkel tarief voor iedereen , van 7 tot 77 jaar , elke maandag en donderdag : 2,50 €  per spel en per persoon . Een uniek aanbod voor Brussel en een van de vele bijdragen van Bowlmaster in de strijd tegen de levensduurte !!!

Niet geldig tijdens de schoolvakanties ( uitgezonderd zomervakantie ) en op de feestdagen .

 

Bowling à gogo

Wat is bowling à gogo ?? Een nieuwe , in Brusselse unieke formule om elke dag te kunnen spelen , vanaf een bepaald uur tot aan het sluitingsuur , tegen een vaste prijs . De enige voorwaarde: minstens 2 of 3 personen per baan , afhankelijk van de dag. Er komen geen supplementen bij de formule kijken , zodat de schoenen gratis zijn . Vanwege het uitzonderlijke karakter van dit aanbod , is bowling à gogo uitluitend mogelijk vanaf aangegeven uur.

Van maandag tot donderdag ( behalve de dag voor een feestdag ) : 22u30 tot 24u00 : 16 € per baan ( minstens 2 spelers )

Zaterdag : van 24u00 tot 2u00 , black light en disco bowling : 30,00 € per baan ( min.3 spelers per baan )

 

Het nieuws